top of page

Ali lahko s študijem E-poslovanja poučujete na fakulteti? Preverite Irenino zgodbo...

Te zanima zakaj je študij na usmeritvi E-poslovanje študij prihodnosti? Ali morda nisi še odločen katero usmeritev boš izbral kot tvoj nadaljnji študij? Ali poznaš asistentko Ireno na Katedri za e-poslovanje?

Tudi ona kot drugi številni diplomanti usmeritve E-poslovanje in Management informatike in e-poslovanja je takoj po študiju dobila zaposlitev. V infografiki si lahko prebereš kateri je študij prihodnosti in si odgovoriš na zgornja vprašanja. Študij na usmeritvi E-poslovanje poleg znanja o informacijski tehnologiji, informacijskih rešitev, e-poslovanja, informacijske varnosti, digitalnem marketingu, socialnih omrežjih, omogoča študentom pridobivanje različnih mednarodno priznanih certifikatov, potrdil, udeležbo na različnih dogodkih, delavnicah, tečajih … Saj veš, da je to dodana vrednost v tvojem življenjepisu in na tvoji karierni poti ne?


Infografika prikazuje kako je s pomočjo pridobljenih certifikatov in proaktivnosti tekom študija Irena dobila zaposlitev na Ekonomsko – poslovni fakulteti v Mariboru. V času študija je pridobila naziv Microsoft Office Specialist za pripomočke Word, PowerPoint, Outloook, Access, Excel ter Microsoft Office Specialist Expert za Word. Študij ji je omogočil, da je lahko pridobila tudi naziv Microsoft Student Partner za program Visio 2010. Leta 2010 se je zaposlila kot predavateljica v podjetju B2 d.o.o., leta 2012 pa je za podjetje Consalta pripravljala gradiva in učne načrte za izobraževanja pripomočkov iz paketa Microsoft Office 2010. Od leta 2014 je redno zaposlena na Ekonomsko – poslovni fakulteti kot asistentka na Katedri za e-poslovanje, kjer sodeluje pri izvajanju vaj na visokošolskem študiju (BV), dodiplomskem študiju (BU) in podiplomskem študiju (BM).


Če te zanima še kaj več o njeni karierni poti, pa skoči na njen profil LinkedIn

12 views0 comments
bottom of page