top of page
  • saracokan1

Brezplačna 3-dnevna konferenca Dreamforce 2021

Vabimo vas, da se udeležite brezplačne konference Dreamforce 2021 - največje konference programske opreme na svetu, ki jo gosti podjetje Salesforce. Salesforce je eno izmed vodilnih ponudnikov oblačnih rešitev in rešitev na področju CRM na svetu. Konferenca se navadno odvija na sedežu podjetja v San Franciscu in jo letno obišče preko 170 tisoč obiskovalcev.

Letošnjo konferenco si bo moč ogledati preko računalnika kar od doma (»live streaming«). Trajala bo 3 dni, s pričetkom v torek, 21. septembra ob 9.00 uri po Evropskem času. Predavali bodo strokovnjaki in znani navdihujoči govorci, med drugimi tudi svetovno znani igralci Will Smith, Jason Sudeikis in Jane Fonda. Na otvoritveni proslavi pa bo nastopila tudi znana rock skupina Foo Fighters.

Prijavite se na brezplačno konferenco Dreamforce TUKAJ in si oglejte agendo predavanj za vse 3 dni konference.


Vsekakor vam udeležbo na konferenci Dreamforce 2021 priporočamo, saj se boste lahko povezali z gostujočimi strokovnjaki, brezplačno boste imeli dostop do vseh predavanj z aktualnimi, zanimivimi tematikami, možnost udeležbe raznih delavnic in še mnogo, mnogo več.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.
Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

Comments


bottom of page