top of page
  • cokansara

Dogodek: Poštni Hekaton 2023

Pošta Slovenije skupaj s partnerji (Microsoft, Hewlett Packard Enterprise, LANCom, Oxcert) organizira tekmovanje »Poštni Hekaton« v iskanju inovativnih rešitev na področju dostave in logistike.

Gre za dvodnevni dogodek, ki bo potekal 23. in 24. marca 2023, ob 14.00 uri v prostorih Fakultete za logistiko v Celju (Mariborska cesta 7, 3000 Celje), na katerem bodo študentje fakultet (logisti, programerji, informatiki, ekonomisti, dizajnerji in drugi tehnološki navdušenci ter inovativni posamezniki) iskali inovacijske rešitve za izzive današnjega in jutrišnjega časa na področju dostave in logistike.


Na dogodku bo sodelovalo 30 izbranih posameznikov (združenih v ekipe). Izbranih bo do 10 ekip s tremi do petimi člani v ekipi. Prisotni bodo tudi mentorji iz najboljših tehnoloških podjetij in razvojno-raziskovalnih inštitutov, ki bodo zagotavljali učinkovit okvir za razvoj prebojnih idej.

Ob zaključku dogodka bodo ekipe svoje rešitve predstavile strokovni komisiji ter se potegovale za privlačne nagrade in morebitno povabilo k nadaljnjemu sodelovanju s Pošto Slovenije oz. partnerji dogodka.


Prednosti sodelovanja na dogodku »Poštni Hekaton«:

  • možnost poslovnega sodelovanja s Pošto Slovenije in partnerji dogodka,

  • iskanje sinergijskih potencialov obstoječih produktov in storitev z organizatorjem in partnerji dogodka,

  • možnost sodelovanja v nadaljnjih razvojno-raziskovalnih aktivnostih PS in partnerjev,

  • možnost soustvarjanja inovacij na področju AI,

  • možnost razvoja POC-prototipa s partnerji dogodka, …

Prijava na dogodek je možna do 17. marca 2023 preko prijavnega obrazca, vse dodatne informacije in okvirno agendo dogodka pa najdete preko povezave Hackathon 2023 - Postartup.


Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje
Comments


bottom of page