top of page
  • Writer's pictureIrena Šišovska Klančnik

Gostujoče predavanje: Enoten sistem upravljanja (Rok Sobočan, Tricikel d.o.o.)

V začetku januarja je na Katedri za e-poslovanje v okviru predmeta Strateški vidiki informatizacije poslovanja (mag) gostoval g. Rok Sobočan (Senior BPM Consultant) iz podjetja Tricikel d.o.o.


Podjetje Tricikel, d.o.o. je partner skupine Software AG in soffico GmbH v Sloveniji in so vodilni ponudniki celovitih rešitev za upravljanje poslovnih procesov, rudarjenje procesov, upravljanje poslovno-informacijske arhitekture, upravljanje tveganj in zagotavljanje skladnosti ter interneta stvari in integracij. Svoje konkurenčne prednosti gradijo na sinergijskih učinkih dobrega poznavanja IT rešitev ter orodij in metodologij za celovito upravljanje poslovnih procesov, enotnega sistema upravljanja in digitalnih dvojčkov.


Na predavanju z naslovom "Enoten sistem upravljanja" je g. Rok Sobočan izpostavil pomembnost celovitega upravljanja procesov skozi enotni sistem za upravljanje podjetja. Ob tem je pojasnil tudi pojem rudarjenja procesov (angl. Process mining), ki se uporablja za analizo procesov. Ena izmed vodilnih rešitev za celovito upravljanje procesov skozi enotni sistem upravljanja podjetja je tudi rešitev ARIS Cloud. Uporablja se za celovito modeliranje poslovnih procesov v podjetjih. G. Sobočan je podrobno predstavil rešitev ARIS Cloud, tudi skozi praktične primere. Študentje so tako imeli priložnost slišati in videti kako poteka delo s pomočjo omenjene rešitve ter katere prednosti za podjetja prinaša modeliranje poslovnih procesov.


Kot člani združenja Software AG University Relations smo na Katedri za e-poslovanje tudi v letošnjem študijskem letu pridobili brezplačno licenco za uporabo rešitve ARIS Cloud. Rešitev ARIS Cloud študentje spoznajo na predavanjih predmeta Strateški vidiki informatizacije poslovanja (mag), na vajah pa imajo možnost praktično delati z rešitvijo. Omenjeno članstvo študentom omogoča dostop do brezplačnih gradiv, spoznavanje rešitve ARIS Cloud ter možnost pridobitve certifikata (slika spodaj).

Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ter obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Katedra za e-poslovanje

コメント


bottom of page