top of page
  • cokansara

Izbrati smer e-poslovanja je več kot izbrati izbirne predmete– pomembno je katere smeri diplomant si

Ko se odločamo za smer, na kateri želimo nadaljevati študij, smo večkrat v dilemi in se sprašujemo ali izbrati želeno smer, ali izbrati le nekaj izbirnih predmetov usmeritve, ki nas zanima.


Je razlika? JE!

Velika? OGROMNA!

Zakaj? Ker podjetja iščejo DIPLOMANTE S CELOVITIM ZNANJEM - ŠTUDIJA E-POSLOVANJA


Nisi prepričan? Beri dalje…


Živimo v digitalni dobi, kjer tehnologija prevzema vse večji vpliv na naša življenja in poslovno okolje. E-poslovanje je dandanes prisotno povsod in se širi v različne panoge. Ne glede na to, ali se želite v prihodnosti pridružiti podjetju v panogi trgovine, proizvodnje, turizma ali storitev, bo znanje s področja e-poslovanja in digitalne transformacije ključno in nepogrešljivo za uspeh v sodobnem poslovnem svetu.


Takšna znanja pa lahko pridobite le na študiju e-poslovanja, saj vam zagotavlja pridobitev celovitega znanja in veščin na področju elektronskega poslovanja in digitalne transformacije. Medtem ko lahko izbirni predmeti e-poslovanja ponudijo le omejen vpogled v to področje, bo študij e-poslovanja ponudil temeljito razumevanje vseh ključnih vidikov, s katerimi boste pridobili širok spekter znanja skozi teorijo in ga podkrepili tudi s praktičnimi primeri uporabe sodobnih informacijskih rešitev.


Zaradi celovitega znanja in veščin e-poslovanja in digitalne transformacije podjetja zaposlujejo diplomante in magistrante študija e-poslovanja.

Še vedno oklevate? Če ne verjamete nam, potem si preberite, kaj o študiju e-poslovanja pravijo naši bivši študenti.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.
Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


Comments


bottom of page