top of page
  • cokansara

Nagradni natečaj za najboljše diplomsko ali magistrsko delo

Transparency International Slovenia – društvo Integriteta (v nadaljevanju: TI Slovenia) razpisuje nagrado za najboljše diplomsko ali magistrsko delo s področij transparentnosti, integritete, preprečevanja korupcije ali drugih vsebinskih področij dela TI Slovenia.

Društvo Transparency International Slovenia

Avtor najboljšega dela bo dobil priložnost za nadaljnji razvoj svojega znanja v mednarodnem okolju, saj se bo brezplačno udeležil poletne šole Transparency International School on Integrity, ki od 2010 vsako leto poteka v Litvi in mladim udeležencem s celega sveta omogoča stik z najboljšimi strokovnjaki s področja preprečevanja korupcije.


Poletna šola bo potekala v živo v Vilni (Litva) od 26. 6. 2023 – 30. 6. 2023, stroške bivanje od 25. 6. 2023 – 1.7. 2023 vam krijejo oni. V primeru, da se nagrajenec/ka šole ne bi uspel/a udeležiti v živo, bo možnost udeležbe prek spleta (kriti stroški kotizacije).

Prijavijo se lahko študenti/ke, ki so uspešno zagovarjali/e diplomsko ali magistrsko delo v letu 2021, 2022 in 2023.

Ker je čas za prijavo le do vključno 1. 6. 2023 do 23:59, vas vabimo, da se čimprej prijavite na info@transparency.si, Zadeva: »Prijava na razpis za najboljše diplomsko ali magistrsko delo«. Udeleženec z oddajo prijave potrjuje, da je seznanjen in se strinja s pogoji nagradnega natečaja, opredeljenimi v Pravilniku in splošnih pogojih nagradnega natečaja.


Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

Comments


bottom of page