top of page
  • zdenkodezelak

Priložnost za delo - Talum d.d.

Partnersko podjetje Talum d.d., ki že vrsto let sodeluje na študiju e-poslovanje z gostujočimi predavanji, se je obrnilo na našo katedro s povpraševanjem po novih kadrih.


Zaradi povečanega obsega dela na področju informatizacije poslovnih procesov, podjetje nadgrajuje ekipo v oddelku informatike z mlajšimi kadri, ki jih veseli delo na področju poznavanja poslovnih procesov. Podjetje uporablja za vodenje poslovanja celovito informacijsko rešitev Infor LN, ki je eno vodilnih rešitev na področju informacijske podpore proizvodnji v svetovnem merilu.


Področje dela, ki jih vključuje razpisano delovno mesto:

  • Svetovanje in implementacija poslovnih procesov na ERP IS Infor LN.

  • Priprava ustrezne dokumentacije za poslovne procese oz. priprava navodil za uporabnike.

  • Izobraževanje in pomoč uporabnikom za naveden ERP IS Infor LN.

  • Svetovanje in pomoč uporabnikom pri uporabi dokumentacijskega sistema v povezavi z ERP IS Infor LN.

  • Sodelovanje na drugih informacijskih projektih in priprava projektne dokumentacije.


Podjetje prepoznava študente in diplomante e-poslovanje kot primerne in dobre kadre. Prav tako nudijo novim zaposlenim mentorstva za čim hitrejše samostojno opravljanje dela.


Prošnje za delo lahko zainteresirani posredujete po e-pošti ge. Milici Pišek (Vodja Informatike/CIO).

Talum d.d. kot sodobno proizvodno podjetje sodi v svetovnem merilu v ozek krog najučinkovitejših proizvajalcev primarnega aluminija in aluminijevih zlitin. Več kot 65 let prizadevnega dela se odraža v zavidljivih dejstvih: zaposlujejo preko 1400 ljudi, uvrščajo se med 10 največjih izvoznikov v Sloveniji, letno proizvedejo 50.000 ton primarnega aluminija in ustvarijo več kot 110.000 ton blagovne proizvodnje izdelkov iz aluminija.Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Katedra za e-poslovanje

Comments


bottom of page