top of page
  • saracokan1

S študijem E-poslovanja do sanjskega poklica prihodnosti!💻🌍

Zagotovo si se tudi ti že kdaj spraševal/-a, zakaj se odločiti za smer E-poslovanje?? 💡👀💻


Razlogov za to je seveda zelo veliko, eden izmed ključnih pa je zagotovo tudi širok nabor poklicev digitalne družbe, za katere boste po koncu študija ali že kar med študijem imeli možnost kandidirati.


Na študiju e-poslovanja izobražujemo za poklice digitalne družbe, kar pomeni, da boste pridobili ogromno praktičnega znanja za širok nabor poklicev, zaradi katerega pa ne boste omejeni le na ozko področje dela, ampak boste lahko izbirali med različnimi delovni mesti.


Te zanima na primer, kakšen je dan v življenju skrbnika za socialna omrežja, kaj počne, kakšne so njegove naloge? Morda se najdeš v opisu? Preveri v sliki spodaj!

Vidiš »oblaček« poklicev spodaj?? Veliko možnosti, kajne? No, naj ti povem, da je to le delček celotnega spektra poklicev, za katera ti bomo skozi študij E-poslovanja predali vsa potrebna znanja. Te zanima več?? Klikni na »oblaček« spodaj in preveri pester nabor preostalih poklicev.👇🏼

Če te zanima več, se poveži z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Katedra za e-poslovanje

36 views0 comments

Comments


bottom of page