top of page
  • saracokan1

Vabilo: Pripravljalni tečaj za certifikat MOS Microsoft Word


MOS Word

V tem tednu je potekal informativni sestanek o MOS certificiranju, kjer smo te že obvestili, da na Katedri za e-poslovanje začnemo s pripravo na certificiranje za pridobitev Microsoft Office Specialist (MOS) certifikatov. Si želiš pridobiti certifikat tudi ti? Pridruži se in se pripravi na certificiranje! 💻🎧📚


Priprave se začnejo že v naslednjem tednu, in sicer v sredo 1. marca ob 17.00 uri preko MS Teams za pridobitev certifikata Microsoft Word (Word Osnovni).


Kaj moraš storiti? ❓❓🤔


V kolikor se želiš priprav udeležiti, klikni na spodnjo sliko in izpolni prijavnico, najkasneje do torka 28. februarja do 10.00 ure. Po prijavi boš dodan v novo skupino v MS Teams.

Prijavni gumb

Na pripravi za pridobitev certifikata Microsoft Word bomo šli skozi tiste zahteve/ukaze, ki so predvideni za ta certifikat:

  • upravljanje z dokumenti,

  • vstavljanje in oblikovanje besedil, odstavkov in prelomov,

  • vstavljanje tabel in oblikovanje seznamov,

  • ustvarjanje napisov in vstavljanje različnih kazal,

  • vstavljanje in oblikovanje grafičnih elementov,

  • upravljanje, tiskanje in shranjevanje dokumentov.

📢 Več podrobnosti o vsebini izpita najdeš na spletnem mestu podjetja Certiport, ki je pooblaščeni ponudnik izpitov MOS. V kolikor se informativnega sestanka nisi mogel (-a) udeležiti, si lahko informacije o poteku izpita in še več, prebereš na našem spletnem mestu Katedre za e-poslovanje. 📢


💬Izkoristi dodatna izobraževanja ter s pridobljenimi certifikati oplemeniti svoj življenjepis.Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?
Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

Kommentarer


bottom of page