top of page
  • saracokan1

Zagrabi priložnost in postani del ekipe Microsoft Student Partners (MSP)

Te tehnologija fascinira in si zainteresiran/a, da se naučiš še več in deliš svoje znanje z drugimi?? 🤔

Potem je zdaj pravi trenutek, da za hip odložiš vse iz rok in mi prisluhneš, saj imam zate »TOP NOVICO«, katere nikakor ne smeš zamuditi!!


📣 Priložnost osebne in poslovne rasti za vse študente! 📣


Si pripravljen/a, da izveš za kaj gre?? 😊


Microsoft Student Partners Slovenia ti ponuja enkratno priložnost, da se pridružiš ekipi in njihovo delovanje obogatiš s svojim znanjem. 😊

Delo v ekipi bo zajemalo: upravljanje družabnih omrežij, pripravo kratkih YouTube tutorialov, pripravo in izvedbo webinarjev, pisanje objav za blog, razvoj spletne strani ipd. Vloge v ekipi pa bodo razdeljene glede na to, katero področje je komu všeč.


Zahteve za sodelovanje v naši ekipi:

🔸 Si zanesljiv/a in imaš vsaj 1 leto časa, da sodeluješ z nami? 🔸 Si zmeraj dobre volje in te veseli delo na področju tehnologije? 🔸 Bi si rad/a pridobil/a izkušnje, ki ti bodo pomagale na karierni poti?

Če si si na zgornja vprašanja odgovoril/a z DA, klikni tukaj: https://bit.ly/3a6Bllv in oddaj svojo prijavo še danes! 😊


Več o programu Microsoft Student Partners si lahko prebereš »tukaj«.


Vse prijave in LinkedIn profile študentov bosta pregledala Gregor Spagnolo (Country Lead Microsoft Student Partners Slovenia) in naša študentka e-poslovanja - Melisa Benkovič (Digital Lead Microsoft Student Partners Slovenia) ter izbrala člane za ekipo. Člani bodo o sprejemu obveščeni preko e-pošte.


Ne zamudi te enkratne priložnosti, s katero si boš pridobil/a nove izkušnje in praktična znanja na področju tehnologije, postal/a boš tudi »viden/a« v očeh tvojih bodočih delodajalcev in si tako povečal/a možnosti za zaposlitev.


Kaj še čakaš? Prijavi se! 😉


38 views0 comments

Comments


bottom of page