top of page

Podiplomski študij e-poslovanja odpira številne karierne možnosti v digitalni družbi

Predstavljamo vam zgodbo študentke Tanje, ki je študirala e-poslovanje na podiplomski smeri Management informatike in elektronskega poslovanja. Kljub temu, da je končala študij turizma na dodiplomskem programu, ji je uspelo skozi podiplomski študij nadgraditi svoje informacijsko znanje na področju e-poslovanja. Kot študentka je aktivno sodelovala pri aktivnostih katedre za e-poslovanje. Na ta način je pridobila številne certifikate, znanja iz različnih delavnic ter izkušenj, ki so ji pomagali do svoje prve zaposlitve. Trenutno je zaposlena v podjetju Adacta kot aplikacijska svetovalka, zadolžena za podporo strankam za rešitev Microsoft Dynamics NAV, predvsem na področju financ in računovodstva. Preko njene zgodbe boste videli, da je v času študija pridobila naziv Microsoft Student Partner za pripomoček »Microsoft Excel 2016: Orodja poslovne inteligence«, preko 16 certifikatov, med njimi tudi SAP ERP introduction training, Microsoft Dynamics CRM in Introduction to Microsoft Dynamics NAV.


Tanja je tudi aktivno sodelovala pri izdelavi spletnega mesta katedre, kjer je aktivno pripomogla k temu, da je spletno mesto tako, kot sedaj je.



Kaj je Tanja počela v času študija na usmeritvi management informatike in e-poslovanja (BM), ter kako je pridobila znanja za njeno nadaljnjo kariero, obiščite njen LinkedIn.

63 views0 comments
bottom of page