Microsoft Office 365

MS_Office_logo.JPG

Kaj so orodja za povečanje produktivnosti?

Microsoft Office 365 združuje orodja:

- Word,

- Excel,

- PowerPoint,

- Outlook, 

itd. ...),

zajeta na enem mestu, ki so enostavna za učenje in uporabo, nam omogočajo hitrejše delo, so lahko dostopna kjerkoli že smo in kadarkoli želimo. S pomočjo le teh funkcionalnosti, ki jih ponujajo orodja Office 365, smo pri našem delu, kjerkoli že smo, učinkovitejši. (infografika, link na MS...)

Kaj je Microsoft Office 365?

Office 365 je naročniška storitev v oblaku, ki združuje najboljša orodja za podporo današnjega načina dela. Kombinacija najboljših aplikacij v svojem razredu, kot sta Excel in Outlook, z zmogljivimi storitvami v oblaku, kot sta OneDrive in Microsoft Teams, Office 365 vsem omogoča ustvarjanje in skupno rabo kjerkoli in v katerikoli napravi (Microsoft 2019).

Kaj vključuje Microsoft Office 365?
Zbirka Office 365 vključuje pakete z orodji za domačo ali poslovno uporabo. V paketu, ki je za študente Ekonomsko-poslovno fakultete v Mariboru brezplačen, so vključene aplikacije Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, SharePoint, Teams, Sway, Forms, in druge. Na voljo je več plačljivih paketov Office 365, ki se med seboj razlikujejo po funkcionalnostih, ki jih ponujajo.

Kako lahko certificiram svoje znanje iz pripomočkov?

EPF je v letu 2007 postal uradni Microsoftov izpitni center (Microsoft Certified Exam Provider), v okviru katerega je mogoče pridobiti uradne mednarodno priznane certifikate iz pripomočkov Microsoft Office. V okviru posameznih predmetov na Katedri za e-poslovanje, že tekom študija naše študente izobražujemo o različnih pripomočkih Office-a, ki jih spoznajo skozi teoretična predavanja in praktične vaje, da lahko s pridobljenim znanjem opravljajo certifikate iz posameznih pripomočkov. +seznam izpitov

 

Kako se prijavim v Microsoft Office 365?
Pri Office 365 je možna namestitev v vse naprave, hkrati pa lahko dostopamo do storitev kar preko 5 različnih naprav, kjerkoli in kadarkoli. Za dostop potrebujemo le internetno povezavo in mobilni telefon oziroma napravo z dostopom do Office 365. Z študentsko digitalno identiteto je dostop možen tudi preko spletnega mesta Microsoft

Kako poteka namestitev Microsoft Office 365? 
Študentom Ekonomsko-poslovne fakultete je omogočen brezplačen dostop do licenc za programsko zbirko Microsoft 365 ProPlus s študentsko digitalno identiteto. 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon