top of page

Preko študija E-poslovanja do zaposlitve v podjetju Swarovski (Švica)

V preteklem času smo objavili nekaj zanimivih zgodb in infografik o naših študentih in diplomantih, ki so preko študija e-poslovanja vsak na svoj način prišli do zanimivih služb in uspešno korakajo po svojih kariernih poteh.

Če ste prebrali vse zgodbe (enako velja za to, ki je v nadaljevanju), jim je skupnega predvsem to, da naši diplomanti zelo hitro pridejo do zaposlitev. V zadnjem času iz naše partnerske mreže tedensko dobivamo povpraševanja po naših študentih za delo, kar je še ena potrditev, da so njihova znanja aktualna in da so delodajalci z njimi zadovoljni (objavljamo jih na našem Facebook in LinkedIn profilu).

Danes vam predstavljamo zgodbo diplomanta Denisa, ki je zaključil študij na dodiplomski usmeritvi E-poslovanje. Denis si je pridobil veliko znanja in izkušenj tekom študija, poleg tega pa si je pridobil tudi številne mednarodno priznane certifikate kot so Microsoft Office Specialist, Microsoft Dynamics NAV 5.0 Financials … Svoje znanje je nadgradil tudi s poznavanjem celovitih informacijskih rešitev SAP in Microsoft Dynamics NAV. Svoje delovne izkušnje je pridobival najprej v podjetjih v Sloveniji, potem pa še v tujini. Vse to ga je pripeljalo do zaposlitve kot CRM Delivery Manager v podjetju Swarovski v Švici, pa nato naprej v Barcelono.Več informacij in predvsem aktualne zadeve najdete na njegovem LinkedIn profilu.

41 views0 comments

Kommentare


bottom of page