top of page

Proaktivnost in dodatne delavnice vstopnica do službe v Cimos-u in podjetniške poti: Matejeva zgodba

V preteklih tednih ste po e-pošti prejeli nekaj zanimivih zgodb in infografik o naših študentih in diplomantih, ki so preko študija e-poslovanja vsak na svoj način prišli do zanimivih služb in uspešno korakajo po svojih kariernih poteh. Vse te zgodbe smo v okviru smernega projekta na usmeritvi e-poslovanje oblikovali s študenti e-poslovanja, kjer so lahko pokazali svojo kreativno stran in svoja znanja.

Če ste prebrali vse zgodbe (enako velja za to, ki je v nadaljevanju), jim je skupnega predvsem to, da naši diplomanti zelo hitro pridejo do zaposlitev. V zadnjem času iz naše partnerske mreže tedensko dobivamo povpraševanja po naših študentih za delo, kar je še ena potrditev, da so njihova znanja aktualna in da so delodajalci z njimi zadovoljni.

Danes vam sicer predstavljamo zgodbo našega študenta Mateja, ki se nam je pridružil na podiplomski smeri Management informatike in e-poslovanja. Matej je nabral veliko izkušenj tekom študija in sicer se je udeležil številnih Design Thinking delavnic, kjer je bil najprej udeleženec, kasneje pa tudi vodja in mentor. Sodeloval je tudi v mednarodnem tekmovanju SAP InnoJam v Berlin-u. Udeležil se je tudi Microsoft Tech Summit konference v Pragi in Varšavi, en mesec je sodeloval v realnem IT projektu v mestu Togliatti v Rusiji.


Če si želiš izvedeti katera znanja so Mateju prinesla zaposlitev kot programski arhitekt v podjetju Cimos d.d., preveri infografiko.

V današnjem poslovnem svetu so spremebe stalnica - če te zanimajo aktualne informacije o Matejevih podvigih, preveri njegov Linkedin profil.

19 views0 comments
bottom of page