top of page
  • saracokan1

Čestitamo: Študenti E-poslovanja uspešno do mednarodno priznanih certifikatov Azure Fundamentals📜

Prejšnjikrat smo omenili, da je Katedra za e-poslovanje v okviru pobude Univerze v Mariboru pristopila k vključevanju izobraževanj iz programa Microsoft Learn.


💡Si vedel/-a, da smo na študiju e-poslovanja vsebine Azure Fundamentals že obravnavali v letnem semestru pri nekaterih smernih predmetih dodiplomskega in podiplomskega študija??


❗️Naši študenti na usmeritvah E-poslovanja so se tekom predavanj že naučili aktualnih vsebin in pridobili znanja o platformi Azure, ter tudi uspešno opravili certifikate, ki so mednarodno uveljavljeni in jih izdaja podjetje Microsoft – ČESTITAMO!👏🏻🏆

Microsoft Azure Fundamentals

📜Tudi tebe zanima pridobitev mednarodno veljavnih in uveljavljenih certifikatov in imaš željo po pridobivanju novih znanj o platformi Azure, po katerih v podjetjih vse bolj povprašujejo??


💻Da ti v času poletnih počitnic ne bi bilo dolgčas, ti predlagamo, da čas izkoristiš za pridobivanje novih znanj, ki ti bodo med samim študijem in v prihodnosti prišla še kako prav.👇🏼


🧠💡Do znanj lahko prideš preko Microsoft Learn platforme za učenje, kjer so na voljo brezplačne vsebine za e-učenje in pripravo za certificiranje, kasneje pa lahko opraviš tudi certifikat.

Microsoft Learn

Super, kajne? Torej, kaj še čakaš - napni možgančke in začni z izobraževanji še danes!🧠


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?

Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page