top of page
  • cokansara

Dogodek: 7. Forum poslovne integritete in transparentnosti (Transparency International Slovenia)

Društvo Transparency International Slovenia organizira že 7. Forum poslovne integritete in transparentnosti. Dogodek bo potekal 23. in 24. februarja 2023 v M hotelu Ljubljana (Derečeva 4, Ljubljana).

Letos bodo na dogodku s strani strokovnjakov iz Slovenije in tujine predstavljene aktualne tematike iz področja njihovega delovanja, katere bodo zelo zanimive za naše študente.

Transparency International Slovenia

Namen foruma je:

  • vzpostaviti okolje poštenega poslovanja,

  • ustvariti platformo za podjetja, ki so zgled odgovornega ravnanja in upravljanja, delujejo transparentno in v skladu z etiko in integriteto v smeri zdrave konkurenčnosti, varnega delovnega okolja v podjetjih in gospodarskega okolja kot celote.


S strani društva so nam ponudili 5 prostih kotizacij za naše študente, z namenom vključevanja akademsko strokovne sfere v dialog. Prijave so odprte do 20.2.2023. Zainteresirani pošljite e-poštno sporočilo na sara.cokan1@um.si. V odgovoru boste prejeli nadaljna navodila za registracijo na dogodek.


Več o dogodku najdete na povezavi www.transparency.si/7-forum/.

Hkrati bi vas želeli spomniti na še vedno aktualen razpis za Nagradni natečaj za najboljše diplomsko ali magistrsko delo s področij transparentnosti, integritete, preprečevanja korupcije ali drugih vsebinskih področij dela TI Slovenia, na katerega se lahko prijavite. Razpis je odprt do 1.6.2023.


Vljudno vabljeni!



Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


bottom of page