top of page
  • saracokan1

Gostujoče predavanje: platforma Salesforce (ga. Mateja Benedik, g. Dean Kostov, Agilcon)

Updated: Jan 12, 2023

V tem tednu smo 9. 1. 2023 v okviru predmetov Strateški vidiki managementa e-poslovanja (MAG) in E-rešitve za management odnosov s strankami (UN) gostili dva gostujoča strokovnjaka - g. Deana Kostova in go. Matejo Benedik iz podjetja Agilcon.

Agilcon

Študentom sta predstavila platformo Salesforce, ki močno izstopa na področju upravljanja odnosov s strankami (CRM), in na svetovnem trgu sodi v sam vrh. Podjetje Agilcon je njihov največji partner v Adriatic regiji, sami pa so na njihovi platformi razvili tudi HRM aplikacijo Gecko. Platforma Salesforce združuje prodajne, marketinške in storitvene poslovne funkcije, skratka omogoča 360° pregled nad strankami in procesi, ter omogoča enostaven dostop do vseh podatkov na enem mestu.


Utrinke gostujočega predavanja si lahko pogledate v galeriji spodaj.

Na praktičnih primerih sta g. Kostov in ga. Benedik predstavila 4 primere implementacije Salesforce platforme v podjetjih, ter izpostavila, da kar 3-krat letno sistem brezplačno nadgradijo vsem uporabnikom platforme. Poleg njihovih strokovnih nasvetov, Agilcon svoje uporabnike usmerja na platformo Trailhead, katera vsebuje informacije o vseh področjih, ki jih Salesforce zajema in preko katerih imajo možnost samoučenja po korakih, ter iskanja rešitev in odgovorov na vprašanja, ki jih imajo glede platforme.

G. Dean Kostov je sicer magistrant podiplomskega študija na usmeritvi Management informatike in e-poslovanja na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Na koncu predavanj sta predstavila tudi karierne možnosti v podjetju Agilcon, ter za študente pripravila nagradni kviz, kjer so študentje odgovarjali na vprašanja, povezana z obravnavano tematiko - najboljši so prejeli tudi simpatična darila.

V podjetju Agilcon so vodilni regionalni Platinum Salesforce Consulting Partner na področju implementacije rešitev za prodajo, podporo, kontaktne centre in marketing, tako v B2B kot B2C okoljih. Kot Salesforce Appexchange Partner so na temelju tehnoloških inovacij Salesforce oblaka razvili tudi rešitev Gecko HRM, prijazno in zmogljivo kadrovsko aplikacijo nove generacije.

V Agilconu se lahko pohvalijo z več kot 150 različnimi certifikacijami in več kot 50 certificiranimi posamezniki. Osebni in poslovni razvoj spadata med ključni vrednoti njihovega podjetja.

Na poti do uspeha so pomagali večjim znanim podjetjem, kot so: A1, Outfit7, Petrol, Pirnar, BigBang, Gorenje, Elan, Kolektor in mnogim drugim.Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page