top of page
  • saracokan1

Katedra za e-poslovanje bogatejša za še eno združenje: Odoo Academy

Na Katedri za e-poslovanje že vrsto let vzdržujemo strateško partnerstvo z več globalnimi akademskimi združenji, ki nam omogočajo brezplačno uporabo poslovnih informacijskih rešitev in drugih informacijskih pripomočkov za namen poučevanja in raziskovanja. Poleg tega nam omogočajo povezovanje z njihovimi lokalnimi predstavniki.


Ponosni smo, da je Katedra za e-poslovanje na Ekonomsko-poslovni fakulteti z letošnjim letom pristopila še v eno združenje – Odoo Academy, kar predstavlja veliko pridobitev za naše študente, ki se bodo skozi novo platformo Odoo učili poslovne procese. Osnovno funkcionalnost bodo spoznali pri predmetu Poslovna informatika (UN), napredno funkcionalnost pa pri smernih predmetih (UN, MAG) na študiju e-poslovanja.

Kaj je Odoo?

Odoo je odprtokodna platforma, ki ponuja nabor programskih orodij za upravljanje poslovanja in vključuje več kot 30 glavnih aplikacij. Med njimi so nabava, proizvodnja, prodaja, upravljanje zalog, upravljanje s strankami (CRM), e-trgovina, skladiščenje, računovodstvo, vodenje projektov, upravljanje kadrov (HR) in poslovna analiza (BI). Platformo Odoo uporablja več kot 8 milijonov uporabnikov po celem svetu, zaposlenih imajo več kot 2.500 strokovnjakov in poslujejo z več kot 3.500 partnerji.

Nabor orodij, ki jih podpira rešitev Odoo
Nabor orodij, ki jih podpira rešitev Odoo

Odoo ponuja razne brezplačne »webinarje« za samostojno učenje uporabe platforme Odoo. Prav tako ponujajo možnost certificiranja, kar lahko preverite tudi na njihovem uradnem spletnem mestu.






Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page