top of page
  • saracokan1

Po pol leta službe na poslovno potovanje na Jamajko✈️🌎🌴

Živjo!


Spoznal/-a si že kar nekaj uspešnih zgodb študentov e-poslovanja, kajne? Če si katero zgrešil/-a, jih lahko kadarkoli najdeš med novicami na spletnem mestu e-poslovanja.


Tokrat dodajamo še eno, ki te bo zagotovo navdušila!👇🏼


Gre za diplomanta usmeritve E-poslovanje na EPF v Mariboru, ki ga je študij poslovne informatike zaradi širokega spektra znanj in tematik, ki jih ponuja, nadvse navdušil. Tekom študija e-poslovanja je pridobival nova znanja, tako teoretična kot tudi praktična, ki jih je podkrepil še z pridobitvijo raznih certifikatov. Uspešno je zaključil prvo stopnjo študija smeri E-poslovanje, nato ga je pot profesionalnega košarkarskega igralca popeljala do prestolnice, kjer je nadaljeval in zaključil magistrski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.


💡Že veš, koga imamo v mislih?💡 Naj ti dam še kakšen namig...👇🏼


Svojo popolno službo je dobil pri rosnih 23 letih, le 6 mesecev za tem, pa se je znašel na letalu, ki se je odpravljalo na prvo poslovno potovanje na Jamajko.


Ja, prav si slišal/-a, na Jamajko!!


❗️📣Predstavljamo ti Ensarja Demirja, diplomanta Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru smeri E-poslovanje, zaposlenega pri partnerskem podjetju BE-terna kot aplikacijski svetovalec (angl. Application Consultant). 💻📣❗️


Te zanima, kako poteka delo aplikacijskega svetovalca? Klikni na sliko spodaj in preberi intervju z Ensarjem, kjer izveš več. 👇🏼

Ogledaš pa si lahko tudi video utrinke Ensarjevega prvega poslovnega potovanja na Jamajko.


Če te zanima več, se poveži z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





Katedra za e-poslovanje

128 views0 comments
bottom of page