top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Povio QA Akademija Maribor

Podjetje Povio bo v Mariboru poleti izvedlo Povio Quality Assurance Akademijo! 🎓 Naj dodamo, da je v podjetju že zaposlenih nekaj bivših študentov e-poslovanja, nenazadnje je to tudi vodja oddelka QA, Luka Prah.


Povio Academy

❓Se sprašuješ, kaj sploh je vloga strokovnjakov za zagotavljanja kakovosti v IT podjetju?So skriti junaki IT podjetij, ki opazijo še najmanjše napake in slabosti v programerski kodi ter poskrbijo, da spletne strani in aplikacije na koncu delujejo brezhibno. 💪


❓In kako izgleda dan strokovnjaka za zagotavljanje kakovosti? Ko QA strokovnjak pride v službo, se zanj začne dan poln zanimivih izzivov. Eksperimentira z najrazličnejšimi napravami in preizkuša najnovejše tehnologije. Pri tem pa uporablja svojo moč ustvarjalnega reševanja problemov. Dolgčas?🤔 Ne pozna te besede!


ℹ️ Pomembne informacije:- Delavnice so povsem zastonj! - Začnejo 1. julija v Mariboru - delavnice bodo potekale dvakrat tedensko po 3 ure (skupno 7 delavnic).- Po zaključku prejmeš certifikat o uspešno opravljeni akademiji. - Najboljši kandidati boste imeli možnosti nadaljevati s plačanim pripravništvom, mentorskim programom in možnostjo priključitve ekipi. 

Predhodne izkušnje niso potrebne.


V kolikor tekom delavnic zaznamo potencial za uspešno medsebojno sodelovanje, ti bo ponujeno tudi plačano pripravništvo in možnost dolgoročnega sodelovanja. 


📣 Prijave zbirajo do konca maja, zato ne odlašaj in se prijavi na naslednji povezavi: https://apply.workable.com/povio/j/555C4A0E0A/apply/ Commentaires


bottom of page