top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Vabilo na dogodek:Trendi in kariera na področju poslovnih informacijskih rešitev Microsoft Dynamics


Microsoft logo

Na Katedri za e-poslovanje v sodelovanju s podjetjem Microsoft Slovenija in njihovima največjima partnerskima podjetjema BE-terna in Business Solutions, organiziramo tradicionalni dogodek »Trendi in kariera na področju poslovnih informacijskih rešitev Microsoft Dynamics«, ki bo potekal v ponedeljek, 8.1.2024 ob 13.30 uri v predavalnici PB.

Ga. Barbara Domicelj (CEO) iz podjetja Microsoft Slovenija bo na dogodku predstavila podjetje Microsoft, spregovorila o digitalni transformaciji in trendih ter novostih na področju informacijskih rešitev Microsoft Dynamics. Predstavniki podjetij BE-terna in Business Solutions bodo predstavili karierne možnosti študentov ekonomije in poslovnih ved na področju rešitev Microsoft Dynamics. G. Battisti iz podjetja Adecco bo predstavil zaposlitvene priložnosti na področju poslovne informatike in e-poslovanja v Sloveniji in v svetu.


Ob koncu dogodka bomo študentom usmeritve Elektronsko poslovanje podelili certifikate o poznavanju rešitve Microsoft Dynamics Business Central in rešitve Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement, ki jih izdajamo v sodelovanju z Microsoft Slovenija.


Agendo dogodka

  • Uvodni pozdrav predstojnika katedre prof. dr. Sama Bobka

  • Microsoft in digitalna transformacija ter pomen poslovnih informacijskih rešitev (ga. Barbara Domicelj, Microsoft Slovenija)

  • Karierne možnosti v podjetju Be-terna in pri Be-terna strankah (Be-terna)

  • Karierne možnosti v podjetju Business Solutions in pri BS strankah (Business Solutions)

  • Zaposlitvene priložnosti v Sloveniji na področju poslovne informatike in e-poslovanja (g. Damir Battisti, Adecco)

  • Podelitev certifikatov o poznavanju rešitve Microsoft Dynamics Business Central in rešitve Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement

  • Povzetek in zaključne misli predstojnika katedre prof. dr. Sama Bobka


Vljudno vabljeni!


Katedra za e-poslovanje

bottom of page