top of page
  • cokansara

Člana katedre za e-poslovanje na UM izvedla delavnico "Uporaba orodij OneDrive in SharePoint"


V preteklem tednu sta člana Katedre za e-poslovanje, izr. prof. dr. Simona Sternad Zabukovšek in pred. mag. Zdenko Deželak v okviru programa Izpopolni UM pripravila in izvedla delavnico na temo Uporaba orodij OneDrive in SharePoint.

Na delavnici so večinoma sodelovali visokošolski učitelji, udeležba je štela več kot 100 zaposlenih in študentov na Univerzi v Mariboru, predstavljeni pa sta bili orodji iz nabora Microsoft 365 aplikacij, OneDrive (namenjen osebni rabi) in SharePoint (namenjen poslovni rabi), s pomočjo katerih si lahko poenostavimo upravljanje z datotekami in mapami pri delu.

Delavnica »Uporaba orodij OneDrive in SharePoint« je bila v tem študijskem letu že tretja delavnica zapovrstjo, izvedena s strani dr. Sternad Zabukovškove in mag. Deželaka. Nedolgo nazaj sta izvedla tudi delavnico MS Teams novosti, ter Interaktivna učna gradiva.


Utrinke delavnice si lahko pogledate v galeriji:

Tovrstne delavnice so odlična priložnost za osvežitev in nadgradnjo spretnosti in znanj aktualnih vsebin, ki pripomorejo h kakovostni izvedbi in nadgradnji izvedbe pedagoškega procesa. Veseli nas, da so Katedra za e-poslovanje in njeni člani tudi v širšem okolju prepoznani kot kompetentni nosilci in podajalci aktualnih znanj s širšega področja informacijskih tehnologij.





Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje

bottom of page