top of page

Špelina zgodba: certifikati so zakon, zakaj v tujino med študijem in še več

Želiš izvedeti kako je naša študentka Špela prišla s pomočjo E-poslovanja do zaposlitve kot Sap Junior svetovalka za modul MM na Avtenti d.o.o?


Špela je s končanim podiplomskim študijem E-poslovanja in s pridobljenimi certifikati prišla do redne službe v podjetju Avtenta d.o.o. Tekom študija si je pridobila certifikate kot so Microsoft Office OneNote 2010, Microsoft Dynamics NAV, Ticontract, Certifikat Procurement Tranformation with SAP Ariba in SAP S/4 HANA. Udeležila se je dogodka SAP Student Design Thinking Jam v Münchnu, kjer je zasedla odlično drugo mesto.

Proaktivnost je tekom študija zaželjena, zato je bila aktivna članica društev ESN (Erasmus Student Network) ter Aisec. Prostovoljno je sodelovala pri projektu @Simbioza ter izvajala promocije za Ekonomsko-poslovno fakulteto.

Špela je tekom študija izkoristila vse možnosti, ki jih je imela na voljo in iz tega zgradila znanje, ki ji je v življenju še kako prav prišlo. Večina certifikatov je brezplačnih, sodelovanje na projektih pa je lahko tudi zanimivo in zabavno.



Kaj vse je Špela počela tekom študija si lahko ogledaš v infografiki ali pa na njenem LinkedIn profilu. Tam lahko tudi vidiš, kam jo je karierna pot vodila po Avtenti.

38 views0 comments
bottom of page