top of page
  • saracokan1

Analiza primera: Organizational Maturity and Sustainability Orientation Influence on DMS Life Cycle

S ponosom sporočamo, da je v ugledni znanstveni reviji Sustainability izšel nov članek – analiza primera z naslovom »Organizational Maturity and Sustainability Orientation Influence on DMS Life Cycle — Case Analysis«, katere avtorici sta doktorska študentka Sandra Jordan in njena mentorica dr. Simona Sternad Zabukovšek.

V svetu trajnosti in okoljskega upravljanja se nenehno pojavljajo nove raziskave, ki nam pomagajo bolje razumeti izzive, s katerimi se soočamo, ter potencialne rešitve za ohranitev našega planeta. V članku sta avtorici raziskovali pomembno področje, ki ima velik vpliv na naše okolje.

Njuna raziskava razkriva ključne ugotovitve in pomembne vidike, povezane z tematiko vpliva organizacijske zrelosti in usmerjenosti v trajnost na življenjski cikel DMS (Document Management System). Rezultate raziskave sta predstavili na podlagi analize primera podjetja X.


Celoten članek je dostopen preko povezave na uradnem spletnem mestu revije Sustainability, kjer si ga lahko tudi prenesete v digitalni obliki.


Avtoricama iskreno čestitamo ob izidu članka!


Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page