top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Bi delali kot strokovnjaki za e-poslovanje in digitalno transformacijo?

Updated: Jun 6, 2022

Študij e-poslovanja izobražuje za poklice digitalne družbe, ki se pojavljajo že danes in potrebe po katerih bodo v globalni digitalni družbi še veliko večje. Zaradi širokega nabora praktičnih znanj pa ne boste omejeni le na ozko področje dela, temveč boste kandidirali za različna delovna mesta.


In kateri poklici so na voljo za strokovnjake za e-poslovanje in digitalno transformacijo?

Precej možnosti, kajne? Recimo, če te zanima, kaj počne skrbnik socialnih/družbenih omrežij? Kaj pa specialist za digitalni marketing?

Strokovnjak za digitalni marketing je zadolžen za trženje in promocijo na spletu. Spadajo med najbolj zaželene poklice na trgu dela, saj tradicionalne metode ne zadoščajo. Vsebine morajo strankam biti na voljo hitro in enostavno povsod. Več...


Skrbnik socialnih/družbenih omrežij predstavlja ključni element za platforme socialnih oz. družbenih omrežij organizacije. Piše in ureja vsebine za pridobivanje novih sledilcev in promovira podjetje na pozitiven način. Več...



Na študiju e-poslovanja boste pridobili praktična znanja za poklice digitalne družbe.


Pridružite se nam!


Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami tudi na Facebooku, LinkedInu in Instagramu.





58 views0 comments
bottom of page