top of page

Ne spreglejte: Brezplačno do "Microsoft Certified Fundamentals" certifikatov


Te zanima pridobitev mednarodno veljavnih in uveljavljenih certifikatov, ki jih izdaja Microsoft? Bi se rad naučil aktualnih vsebin in pridobil znanja o platformi Azure, po katerih v podjetjih povprašujejo?In če ti še povemo, da imaš sedaj možnost do vsega tega priti brezplačno? Ja – BREZPLAČNO lahko pridobiš voucherje za opravljanje 2 certifikatov, pa še možnost preizkusa znanja je vključena!

Za kaj se gre in kako se vključiš?

Katedra za e-poslovanje je v okviru pobude Univerze v Mariboru pristopila k vključevanju izobraževanj iz programa Microsoft Learn. Skupno je do sedaj na voljo pet sklopov vsebin in certifikatov:

  • Azure Fundamentals

  • Azure Artificial Intelligence (AI) Fundamentals

  • Azure Data Fundamentals

  • Power Platform Fundamentals

  • Dynamics 365 Fundamentals

Na študiju e-poslovanja smo se odločili, da te vsebine vključimo v naše smerne predmete – tako se bodo že v tem semestru obravnavale vsebine Azure Fundamentals in Azure Artificial Intelligence (AI) Fundamentals v okviru predmeta Management informatike (MAG), ter Power Platform Fundamentals v okviru predmeta Informatizacija procesov in storitev (UN). Ostale vsebine bomo obravnavali v jesenskem semestru prihodnje študijsko leto.


Do znanj lahko torej prideš preko obiskovanja teh predmetov ali pa samostojno preko Microsoft Learn platforme za učenje, kjer so na voljo brezplačne vsebine za e-učenje in pripravo za certificiranje.

In kje so sedaj brezplačni certifikati?

Redna cena za opravljanje enega izpita je okrog 100 € - za študente trenutno poteka promocija, po kateri se lahko prijavite za pridobitev 2 brezplačnih pristopov, in sicer tako, da izpolnite spletni obrazec. Edina omejitev je, da imajo ti voucherji rok veljavnosti 1.7.2021!

 

Izpolnite obrazec in pridobite brezplačne voucherje za certificiranje Microsoft Certified Fundamentals !


 

Še oklevaš?

Dejstva, zakaj je dobro poznati Azure in biti certificiran:

  • IDC Whitepaper: Cloud Skills and Organizational Influence: How Cloud Skills Are Accelerating the Careers of IT Professionals (May 2017) Certificirani zaposleni zaslužijo 15% več kot tisti brez certifikatov, so skoraj 20% bolj produktivni in dlje obdržijo službo.

  • IDC Whitepaper: Business Value of Digital Transformation and the Contribution of a Growth Mindset in IT (May 2020) IDC ugotavlja, da pridobivanje relevantnih, IT certifikatov on vodilnih tehnoloških podjetij lahko pomaga IT managerjem graditi uspešno IT delovanje in bolj učinkovito izvajati digitalno transformacijo. Programi certificiranja so lahko tudi način sistematičnega razvijanja potrebnih znanj in spretnosti.

  • Global Knowledge, Microsoft Certified Azure Fundamentals in Microsoft Certified: Azure Administrator Associate sta med 15 najvrednejšima IT certifikatoma v letu 2020.


Izpolnite obrazec in pridobite brezplačne voucherje za certificiranje Microsoft Certified Fundamentals !


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?

Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.

Katedra za e-poslovanje


286 views0 comments

Comments


bottom of page