top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Brezplačna delavnica: Power Platform Fundamentals

V sodobnem poslovnem svetu, kjer je vse večji poudarek na digitalizaciji in digitalni preobrazbi poslovnih procesov in poslovanja, je poznavanje najsodobnejših tehnologij in pripomočkov ključno. Praktična znanja, ki jih študenti pridobijo tekom študija, predstavljajo veliko konkurenčno prednost.


Z velikim veseljem naznanjamo izvedbo brezplačne delavnice Power Platform Fundamentals, ki bo potekala v četrtek, 20.10. 2022 od 8.00 - 17.00 (MS Teams). Delavnico organizira Katedra za e-poslovanje v sodelovanju z Microsoft Slovenija in njihovim partnerskim podjetjem Span.


Prijavnica

Razvoj sodobnih rešitev je že nekaj let usmerjen v t.i. "low-code" ali "no-code" razvojne platforme, katere vodilna predstavnica je Power Platforma. Gre za nabor zelo zmogljivih aplikacij, ki omogočajo:

  • avtomatizacijo procesov (Power Automate),

  • izdelavo poslovnih aplikacij (Power Apps),

  • obdelavo podatkov (Power BI), ter

  • ustvarjanje virtualnih agentov - botov (Power Virtual Agents).

Power Platform aplikacije

Pridobljena znanja so lahko dobra osnova za kariero na področju podatkovnih znanosti (Data Science), velikih količin podatkov (Big data), poslovnega poročanja (BI), kakor tudi poslovnih informacijskih rešitev ERP, CRM ipd.

Power Platform Fundamentals certifikat

In še nekaj - s pridobljenimi znanji lahko pristopite na mednarodno uradno certificiranje in opravite izpit Microsoft certified: Power Platform Fundamentals - BREZPLAČNO!



Ne oklevajte, prijavite se še danes - število mest na delavnici je omejeno.

bottom of page