top of page
  • saracokan1

Certifikati kot ključni dejavniki pri postopku izbire kadrov v podjetjih📜

Updated: May 23, 2022


Tudi ti vedno sanjaš o tem, da boš nekoč delal/-a točno to kar te veseli?? ..potem raje nehaj sanjati in to uresniči čimprej!


Zlato pravilo: »Izstopaj in bodi viden/-na!«


Se sprašuješ kako?


S pridobitvijo certifikatov, ki so se velikokrat izkazali kot ključni dejavnik pri postopku izbire kadrov v podjetjih, prav tako pa tudi študentom predstavljajo pomembno obogatitev življenjepisa. 📜💡💻


Na Katedri za e-poslovanje v sodelovanju z našimi partnerji, že več let zapored izvajamo razna mednarodno priznana certificiranja, ki so že in še bodo našim študentom in diplomantom povečala možnosti za zaposlitev. Certifikati, ki jih je mogoče pridobiti na usmeritvah e-poslovanja so večinoma mednarodni, kar je zagotovilo, da veljajo po vsem svetu in so enakovredni certifikatom, pridobljenim kjerkoli drugje.


Oglej si širok nabor možnosti za pridobitev certifikatov. Če te zanima več, klikni na sliko in si preberi več o certificiranju. 👇🏼

V kolikor te zanima katere certifikate lahko pridobiš na študiju E-poslovanja obišči spletno mesto usmeritve E-poslovanje (un) ali Management informatike in e-poslovanja (mag).


Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.

Katedra za e-poslovanje

132 views0 comments
bottom of page