top of page
  • cokansara

Člana katedre za e-poslovanje izvedla delavnico "Interaktivna učna gradiva" za študente in zaposlene

V preteklem tednu sta člana katedre za e-poslovanje, izr. prof. dr. Simona Sternad Zabukovšek in pred. mag. Zdenko Deželak v okviru programa Izpopolni UM pripravila in izvedla delavnico na temo Interaktivna učna gradiva.

Izpopolni um

Na delavnici so večinoma sodelovali visokošolski učitelji, udeležba je štela nekaj več kot 60 zaposlenih in študentov na Univerzi v Mariboru, predstavljena pa so bila orodja za ustvarjanje interaktivnih učnih gradiv z uporabo Microsoft 365 orodij, kot so: MS Teams, MS Forms, MS PowerPoint, Whiteboard, Planner in druga orodja, s katerimi lahko popestrimo in nadgradimo izvedbo pedagoškega procesa. Podrobnosti si lahko ogledate tudi v gradivu delavnice.

Gradivo Interaktivna učna gradiva

Tovrstne delavnice so odlična priložnost za osvežitev in nadgradnjo spretnosti in znanj aktualnih vsebin, ki pripomorejo h kakovostni izvedbi in nadgradnji izvedbe pedagoškega procesa. Veseli nas, da so katedra za e-poslovanje in njeni člani tudi v širšem okolju prepoznani kot kompetentni nosilci in podajalci aktualnih znanj s širšega področja informacijskih tehnologij.


Utrinke delavnice si lahko ogledate v galeriji spodaj.

Naslednja delavnica, ki jo bosta izvedla naša člana katedre je že načrtovana v aprilu, in sicer MS Teams novosti.






Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje


bottom of page