top of page
  • saracokan1

Delavnici v okviru pridobljenega projekta na Ministrstvu za digitalno preobrazbo

Ste vedeli, da so na Ministrstvu za digitalno preobrazbo v namen pridobivanja digitalnih kompetenc v informacijski družbi, razpisali 3 vrste usposabljanj in sicer za otroke in mlade, za odrasle in za ženske s področja IKT?


Med izbranimi izvajalci usposabljanj s področja razvoja digitalnih kompetenc je tudi Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor, kjer bodo sodelavci Katedre za e-poslovanje izvajali prijavljeni projekt »Pridobivanje digitalnih kompetenc v informacijski družbi za uporabo naprednih digitalnih tehnologij« v okviru dveh praktičnih delavnic.

Prva delavnica v okviru pridobljenega projekta bo potekala predvidoma od 15.10. – 15.11.2023, oddaljeno preko orodja MS Teams in bo brezplačna za udeležence. Tematika, ki jo bomo predstavili na prvi delavnici bo uporaba globalne oz. celovite platforme Odoo, ki je odprtokodna rešitev in pokriva vse poslovne procese v podjetju, hkrati pa omogoča tudi oblikovanje in izdelavo spletnih vsebin.


Druga delavnica, ki jo pripravljamo v okviru projekta, bo potekala predvidoma od 15.11. – 1.12.2023, prav tako preko orodja MS Teams na daljavo in bo brezplačna za udeležence. Na drugi delavnici se bomo osredotočili na uporabo računalništva v oblaku s poudarkom na Microsoft Azure, ki je platforma javnega oblaka, ki podjetjem in organizacijam omogoča uporabo različnih storitev.


Ker bo število prijavljenih udeležencev na delavnici omejeno, vas vabimo, da spremljate naše objave, kjer bomo v prihodnjih dneh delili z vami več podrobnih informacij glede izvedbe delavnic in prijav nanje, da si boste svoj prostor na delavnici lahko zagotovili pravočasno.


*Izvedbo projekta sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo in je za udeležence brezplačno.



Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje



bottom of page