top of page
  • saracokan1

Do dobro oblikovanih pisnih del brez problema📘📚

Si tudi ti med tistimi, ki bodo prav kmalu zaključili študij na Ekonomsko-poslovni fakulteti in se ti je morda zataknilo pri oblikovanju diplomske naloge, ter ne veš kako naprej⁉️👀


💡Brez panike - imamo rešitev zate!💡


📘📚 Vsi vemo, da je pisanje raznih seminarskih nalog med študijem postal pomemben del študijskih programov in da je dobro pripravljena seminarska naloga velikokrat ključ do izboljšanja zaključnih ocen pri določenih predmetih, kajne⁉️ In, če se izdelave in oblikovanja seminarske naloge lotite pravilno, pridobite nova znanja, ki jih lahko kasneje uporabite pri zaključnih delih – npr. pri oblikovanju diplomskega dela. Je res⁉️


📘📚 Da ti pisanje in oblikovanje seminarskih in ostalih zaključnih del olajšamo, ti nudimo brezplačen e-priročnik, v katerem boš našel/-a vse odgovore na vprašanja, ki jih iščeš med izdelavo raznih del.


Klikni na sliko spodaj, preberi več in si prenesi brezplačno e-knjigo!👇🏼

Navodila za izdelavo pisnih del na EPF

📘📚 V prejšnjem študijskem letu 2019/2020, je na Katedri za e-poslovanje uspešno zaključilo študij 20 dodiplomskih študentov in 27 študentov na podiplomski stopnji.

Aktualne tematike s področja e-poslovanja, ki so jih raziskovali diplomanti na študiju e-poslovanja, si lahko ogledaš TUKAJ. Tematike, ki so jih raziskovali magistri študija na E-poslovanju, si lahko ogledaš TUKAJ.


Poveži se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Katedra za e-poslovanje

bottom of page