top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje diplomanta in magistranta študija E-poslovanja

Konec novembra smo na Katedri za e-poslovanje gostili diplomanta in magistranta študija E-poslovanja - Miha Biruš. Miha je študentom v okviru predmeta Strateški vidiki informatizacije poslovanja (mag) predstavil proces uvajanja poslovnih informacijskih rešitev v podjetju. Študentje so tekom predavanja lahko spoznali kaj so informacijski sistemi, kaj pomeni življenjski cikel rešitve, kako poteka pridobivanje in uvajanje rešitve ter kateri so ključni deležniki pri samem procesu uvajanja. Več utrinkov lahko najdete v galeriji spodaj ...



Miha je že v času študija izstopal s svojo proaktivnostjo in samoiniciativnostjo, čemur je zvest tudi sedaj v svoji poslovni karieri. Miha je tudi prejemnik Rektorjeve nagrade za najboljše študijske uspehe študentov Univerze v Mariboru v generaciji leta 2014. Z nami je delil tudi svoje vtise o študijskem času in razlog zakaj se je odločil za študij e-poslovanja. V kolikor te zanima več, preberi njegov intervju in poglej infografiko njegove študijske poti do zaposlitve.


V kolikor te zanima študij na usmeritvi E-poslovanje (un) ali Management informatike in e-poslovanja (mag) te vabimo, da se povežeš z nami preko družbenih omrežij: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščeš spletno mesto Katedre za e-poslovanje.






Katedra za e-poslovanje

bottom of page