top of page
  • Writer's pictureIrena Šišovska Klančnik

Gostujoče predavanje: Strateški vidiki informatizacije poslovanja v podjetju Talum

Ob koncu zimskega semestra je na Katedri za e-poslovanje v okviru predmeta Strateški vidiki informatizacije poslovanja (mag) gostovala ga. Milica Pišek iz podjetja Talum Kidričevo.


Ga. Milica Pišek, ki je vodja informatike v podjetju Talum Kidričevo je v svojem predavanju predstavila področje digitalne transformacije proizvodnih organizacij. Najprej je opisala podjetje Talum in dejavnost podjetja Talum, pri tem pa se je usmerila tudi v elemente trajnosti pri razvoju podjetja. Sledila je predstavitev informacijske infrastrukture podjetja Talum. Nato je analizirala pomembnejše informacijske rešitve, ki jih uporabljajo. Posebej se je usmerila v celovito informacijsko rešitev Infor, ki je temelj informatizacije podjetja. Posebej zanimiv je bil koncept inteligentnega upravljanja podatkov in koncept industrije 4.0. Dotaknila se je digitalizacije procesov ter digitalne preobrazbe nasploh. To je predstavila s konkretnimi primeri projektov, ki jih izvaja podjetje Talum v okviru svoje strategije digitalne preobrazbe.


Več utrinkov v galeriji spodaj ...

Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.Katedra za e-poslovanje

Comments


bottom of page