top of page
  • cokansara

Gostujoče predavanje: Izzivi vpeljave rešitev CRM (g. Vodušek)

V prejšnjem tednu smo pri predmetu Strateški vidiki managementa e-poslovanja (mag) gostili gospoda Tomaža Vodušeka, direktorja in ustanovitelja podjetja Solid-Crm d.o.o., ki je izvedel predavanje na temo »Izzivi vpeljave rešitev CRM«.

Gospod Vodušek je eden vidnejših strokovnjakov s področja rešitev CRM (ang. Customer relationship management) z bogatimi izkušnjami iz Slovenije in tujine – kot svetovalec deluje v Veliki Britaniji in v EU ter predava po svetu. V svojem predavanju je predstavil pristope k uvajanju rešitev CRM in značilnosti uspešnih projektov uvajanja CRM. Podrobno je opisal izzive uvajanja rešitev CRM in izpostavil zlasti problematiko slabe komunikacije med sodelujočimi v projektu. S primeri je pokazal kako je slabo razumevanje med sodelujočimi v projektu lahko usodno za uspeh projekta.

V svoja predavanja gospod Vodušek vključuje sodobne pristope in tako je študentom nazorno ponazoril, kako hitro pride do nerazumevanja, skozi igro z lego kockami, ki jih je uporabil z namenom igrifikacije poučevanja.


Video posnetek igrifikacije si lahko ogledate spodaj.





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


bottom of page