top of page
  • saracokan1

Naučimo se programirati s freeCodeCamp

Se želiš naučiti programiranja, pa ne veš kako začeti?


Predstavljamo ti freeCodeCamp!

Gre za neprofitno organizacijo, sestavljeno iz interaktivne učne spletne platforme, foruma spletne skupnosti, klepetalnice, novosti in še več.


Spletna platforma omogoča dostop do širokega nabora brezplačnih tečajev, kjer lahko študenti pridobijo veliko novega znanja, bodisi začetniki ali ne, s področja programiranja. Preko tečajev se lahko naučite dela v programskem jeziku HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Python, itd. Za opravljene tečaje si lahko pridobite tudi certifikate.

Spletna skupnost organizacije omogoča študentom tudi izdelavo projektnih nalog, ki jih lahko opravite sami ali s prijatelji v paru, ter se po izdelani projektni nalogi povežete z drugimi neprofitnimi organizacijami pri izdelavi spletnih aplikacij, kar vam vsekakor omogoči super praktično razvojno izkušnjo, saj boste tako navezali nova poznanstva, komunicirali in si med seboj pomagali pri nalogah.


Sliši se super, kajne?


Platformo freeCodeCamp mesečno uporablja približno 350.000 obiskovalcev s študenti iz več kot 160 različnih držav po svetu. Od leta 2014 pa je več kot 40.000 uporabnikov s pridobljenimi freeCodeCamp certifikati, dobilo zaposlitev v različnih tehnoloških podjetjih, med njimi tudi v znanih podjetjih, kot so: Apple, Google, Microsoft, Spotify in Amazon.com.


Bodi med njimi tudi ti in začni s svojo novo programersko izkušnjo!



Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje



bottom of page