top of page
  • saracokan1

Od pripravništva do zaposlitve v podjetju Povio Labs: diplomantka e-poslovanja - Nika Perger💼📜

🧠 Način razmišljanja in metode dela, naučene med študijem e-poslovanja, so lahko zelo uporabne tudi pri poklicu analitika zagotavljanja kakovosti (Quality Assurance Analyst; QA) programskih rešitev. Na področju razvijanja informacijskih aplikacij, QA analitiki igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju kakovosti storitev. Med uspešnimi QA analitiki je moč najti tudi diplomante smeri e-poslovanja, ki imajo široko poznavanje poslovnih informacijskih rešitev in razumevanje sodobnih informacijskih konceptov, ki so potrebne za uspešno izvedbo procesov zagotavljanja kakovosti, kot tudi sam način organiziranosti dela. Delo QA analitika predstavlja povezavo med poslovnim in IT svetom ter se odvija v digitalnem okolju, kar je eden izmed najhitreje rastočih trendov.


💻 Tako so pred kratkim v podjetju Povio Labs, ki je mednarodno podjetje in se ukvarja z oblikovanjem in razvojem aplikacij za startupe iz Silicijeve doline, k sodelovanju vabili pripravnike, proaktivne študente, z znanjem e-poslovanja, ki se bi pridružili mlademu timu in pomagali na oddelku zagotavljanja kakovosti (QA).


❗️💡 K povabilu se je odzvala tudi naša diplomantka študija e-poslovanja, Nika Perger, ki je pod okriljem izkušenih mentorjev in v družbi motiviranih sodelavcev uspešno končala enomesečno pripravništvo ter s svojim znanjem, ki ga je pridobila na študiju E-poslovanja, nadgradila znanja še kot pripravnica v podjetju Povio Labs. Ob koncu pripravništva so Niki ponudili zaposlitev, kjer bo sedaj, nadaljevala poslovno kariero kot analitik zagotavljanja kakovosti v podjetju Povio Labs (angl. Quality Assurance Analyst at Povio Labs).

Čestitke! 💻


Poglej, kaj je Nika povedala o pripravništvu v podjetju Povio Labs.👇🏼

❗️❗️ Bi tudi ti bil/a rad/a del projektov, ki dosežejo milijone ljudi po vsem svetu in se učil/a od najboljših? Pridruži se Povio Labs ekipi tudi ti – nove prijave so že odprte! Več informacij najdeš TUKAJ.


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page