top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Vabljeni na poletno šolo Intrix 2021

☀️ Se želiš naučiti nekaj novega tudi v času počitnic? Želiš nadgraditi svoje znanje in obogatiti svoj življenjepis? Potem se prijavi in prisluhni zanimivim temam, ki jih v okviru poletne šole Intrix 2021 organizira podjetje Intera d.o.o. 💻🎧☀️


Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastne informacijske rešitve Intrix - sistema za CRM in vodenje projektov. V času od ponedeljka 26.7. do petka 30.7. organizirajo brezplačno poletno šolo, kjer bodo skozi 5 spletnih webinarjev predstavili sistem Intrix, novosti in nasvete za lažjo uporabo. Potrebna je samo predhodna prijava preko obrazca. Med predavatelji boš našel tudi nekdanje študente študija e-poslovanja. Mogoče poznaš koga?

Za tiste, ki boste sodelovali na vseh webinarjih, pripravljajo tudi nagradni žreb.

Prijavi se še danes in se tudi to poletje nauči nekaj novega na Intrix poletni šoli 2021! Tvoja prijava velja za vseh pet predavanj.


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





Katedra za e-poslovanje

bottom of page