top of page
  • saracokan1

Prijava na delavnico »Uporaba računalništva v oblaku s poudarkom na MS Azure«

V mesecu septembru 2023 smo vas obvestili, da smo člani Katedre za e-poslovanje na EPF v Mariboru bili v okviru usposabljanj za uporabo naprednih digitalnih tehnologij, izbrani za izvajanje dveh delavnic: "Delo v odprtokodni rešitvi Odoo" in "Uporaba računalništva v oblaku s poudarkom na Microsoft Azure", ki so ga razpisali na Ministrstvu za digitalno preobrazbo. Prva delavnica je že v polnem teku, pričeli pa bomo tudi s prijavami na drugo delavnico.💻


Druga delavnica v okviru pridobljenega projekta z naslovom »Uporaba računalništva v oblaku s poudarkom na MS Azure« bo trajala 22 pedagoških ur in bo potekala v času od 14. - 22. novembra 2023 (predvidoma 6 x po 3 ure in 1 x 4 ure v popoldanskem času) na daljavo preko orodja MS Teams. Delavnica je namenjana mladim (do 29 leta starosti), ne glede na spol in je za udeležence brezplačna. Vsak udeleženec ob koncu delavnice prejme tudi potrdilo o udeležbi.


Vsi zainteresirani se lahko na delavnico prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen preko gumba spodaj. Število udeležencev na delavnici je omejeno na 20, zato se prijavite čimprej! 👇👇👇

Na delavnici bomo po uvodnih predavanjih na temo spletnega bontona in uvoda v oblačno platformo MS Azure, predstavili tudi okolje storitve, pogledali si bomo, kako so sestavljeni osnovni koncepti podatkov, kako so organizirani relacijski podatki, kako poteka delo z nerelacijskimi podatki v Azure, ter prikazali, kako poteka delovna obremenitev analitike preko MS Azure.


Vabimo vas, da se delavnice udeležite, saj boste pridobili veliko novega znanja, utrdili svoje digitalne veščine in v bodoče s pridobljenim znanjem tudi konkurirali pred ostalimi kandidati pri iskanju zaposlitev, saj kot vemo, je dandanes digitalna izobraženost ljudi izjemnega pomena.


*Izvedbo projekta sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo in je za udeležence brezplačno.







Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


243 views0 comments
bottom of page