top of page

Priprave za izpit "Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics CRM"

V sodelovanju s podjetjem Microsoft Slovenija že vrsto let študentom e-poslovanja omogočamo pridobitev certifikata Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics CRM.

Certifikat izdajajo ekskluzivno za študente EPF, ki ta izpit opravijo, saj smo edina fakulteta, ki ima v svojem študijskem procesu toliko vsebin in laboratorijskih vaj iz rešitve Microsoft Dynamics CRM. Certifikat si lahko pridobite brezplačno. Izpit se opravlja 2-krat letno in sicer v mesecu marcu in v mesecu maju.


Osnova za pristop na certificiranje so predavanja in vaje pri predmetu E-rešitve za management odnosov s strankami (UN), kjer imajo po koncu predmeta študenti možnost opravljanja dodatnega praktičnega izpita in v primeru pozitivne ocene (vsaj 70%) pridobite certifikat Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics CRM.

Izpit po vsebini obsega znanja, ki ste jih pridobili pri predmetu E-rešitve za management odnosov s strankami (UN) in je praktične narave, kar pomeni, da se opravlja ob računalniku in se preverja poznavanje rešitve Microsoft Dynamics CRM (Customer Engagement). Na izpitu lahko imate gradivo v pisni obliki. Izpit opravite, če pravilno rešite vsaj 70 % testa. Izpit traja 60 min in se izvaja v slovenskem jeziku.

Za študente letošnje generacije (in preteklih) organiziramo pripravo na izpit, ki bo potekala v sredo, 31. 03. 2021 od 16.00 do 18.00 preko MS Teams (v ekipi študija E-poslovanja). PRIJAVI SE...

Termin izpita bo potrjen po pripravah (udeležba na pripravah ni pogoj za opravljanje izpita).

Vabimo vas, da se udeležite priprav in izpita, ter pridobite certifikat Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics CRM.


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?

Katedra za e-poslovanje


46 views0 comments

Comments


bottom of page