top of page

Priprave za izpit "Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics NAV"

V sodelovanju s podjetjem Microsoft Slovenija že vrsto let študentom e-poslovanja omogočamo pridobitev certifikata Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics NAV.

Certifikat izdajajo ekskluzivno za študente EPF, ki ta izpit opravijo, saj smo edina fakulteta, ki ima v svojem študijskem procesu toliko vsebin in laboratorijskih vaj iz rešitve Microsoft Dynamics NAV. Certifikat si lahko pridobite brezplačno. Izpit se opravlja 2-krat letno in sicer v mesecu marcu in v mesecu maju.

Osnova za pristop na certificiranje so predavanja in vaje pri predmetu Celovite informacijske rešitve (UN), kjer imajo po koncu predmeta študenti možnost opravljanja dodatnega praktičnega izpita in v primeru pozitivne ocene (vsaj 70%) pridobite certifikat Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics NAV.

Izpit po vsebini obsega znanja, ki ste jih pridobili pri predmetu Celovite informacijske rešitve in je praktične narave, kar pomeni, da se opravlja ob računalniku in se preverja poznavanje rešitve Microsoft Dynamics NAV (verzija 2016). Na izpitu lahko imate gradivo v pisni obliki. Izpit opravite, če pravilno rešite vsaj 70 % testa. Izpit traja 60 min in se izvaja v slovenskem jeziku.

Za študente letošnje generacije(in preteklih) organiziramo pripravo na izpit, ki bo potekala v sredo, 17. 03. 2021 od 16.00 do 18.00 preko MS Teams (v ekipi študija E-poslovanja). PRIJAVI SE...

Termin izpita bomo dogovorili po pripravah (udeležba na pripravah ni pogoj za opravljanje izpita).

Vabimo vas, da se udeležite priprav in izpita, ter pridobite certifikat Poznavanje rešitve Microsoft Dynamics NAV.


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?





Katedra za e-poslovanje


134 views0 comments
bottom of page