top of page
  • saracokan1

Raziskava ponudnikov poslovnih informacijskih rešitev za digitalno transformacijo podjetij

Znanstvena monografija

Znanstvena monografija zajema sedem glavnih poglavij iz naslednjih obravnavanih tematik: »Trajnostna digitalna preobrazba«, »Tehnološka platforma«, »Informacijska arhitektura digitaliziranih organizacij«, »Celovite informacijske rešitve«, »Rešitve za upravljanje odnosov s strankami«, »Rešitve za upravljanje z dokumenti« in »Rešitve digitalnega marketinga«.


V prvem delu znanstvene monografije je poudarek na digitalni preobrazbi in odgovorih na vprašanje, kako lahko informacijske tehnologije in informacijske rešitve vplivajo na trajnostni razvoj podjetij in družbe. V drugem delu znanstvene monografije je opredeljen sodoben koncept informacijske arhitekture digitaliziranih organizacij. Prav tako so v drugem delu znanstvene monografije opisane opredelitve in značilnosti poslovnih informacijskih rešitev, ponudniki poslovnih informacijskih rešitev in podrobnejši opis posameznih poslovnih informacijskih rešitev, prisotnih na slovenskem trgu. Tako si lahko bralec za vsak sklop raziskanih informacijskih rešitev ustvari začetni vtis o uporabnosti posameznih rešitev za posamezno podjetje oz. organizacijo.


Tematike, ki so opisane v znanstveni monografiji vključujemo tudi v različne smerne predmete na Katedri za e-poslovanje.


Znanstveno monografijo si lahko brezplačno prenesete v digitalni (.pdf) obliki preko povezave, ki je dosegljiva na uradnem spletnem mestu Katedre za e-poslovanje.


Avtorjem iskreno čestitamo ob izidu znanstvene monografije!



Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje





bottom of page