top of page
  • saracokan1

Reportaža: Uspešno izvedena delavnica »Delo v odprtokodni rešitvi Odoo« 💻

Updated: Nov 20, 2023

V času od 15.10. - 15.11. 2023 je preko MS Teams potekala delavnica »Delo v odprtokodni rešitvi Odoo«, ki so jo v sklopu razpisanega projekta na Ministrstvu za digitalno preobrazbo v namen pridobivanja digitalnih kompetenc v informacijski družbi, pridobili na Katedri za e-poslovanje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru.

Odoo_logo

Delavnico so izvedli sodelavci Katedre za e-poslovanje in je potekala v obsegu 22 pedagoških ur (4x4 ure in 2x3 ure). Na delavnici so udeleženci skozi praktične naloge s pomočjo pripravljenega gradiva s strani izvajalcev podrobneje spoznali rešitev Odoo in sicer so bile obravnavane naslednje tematike:


1. Spletni bonton in uvod v Odoo (4h)

2. Predstavitev okolja in navigacija v Odoo (3h)

3. Prodajni proces v Odoo (3h)

4. Izdelava spletnih strani in spletne trgovine v Odoo (4h)

5. Proizvodni proces v Odoo (4h)

6. Nabavni proces v Odoo in Upravljanje z dokumenti ter podpisovanje (4h)


Potrdilo o udeležbi

Delavnica je bila namenjena mladim, ne glede na spol in je bila za udeležence brezplačna. Ob koncu delavnice so izvajalci delavnice pripravili anketo o zadovoljstvu udeležencev z delavnico »Delo v odprtokodni rešitvi Odoo«, katera je bila pokazatelj, da je bila delavnica uspešno izpeljana, saj so po pridobljenih podatkih bili udeleženci v veliki večini (90%) mnenja, da je izvedba delavnice izpolnila njihova pričakovanja. Vsak udeleženec je ob koncu delavnice prejel tudi potrdilo o udeležbi večdnevne delavnice.


Spodaj si lahko preberete še nekaj mnenj, ki so jih udeleženci podali po koncu delavnice, ter si ogledate utrinke delavnice v galeriji slik.👇🏼



Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


*Izvedbo projekta sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo in je za udeležence brezplačna.





bottom of page