top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Sodelovanje pri pripravi izobraževalnih vsebin

V okviru dodatne ponudbe na študiju e-poslovanja vam ponujamo različne priložnosti za delo in obštudijske dejavnosti. Na nas se je obrnilo podjetje Styria digital marketplaces d.o.o., ki je v Sloveniji znana po blagovnih znamkah MojeDelo.com, Bolha.com, in drugih, in nam ponudilo možnost sodelovanja.

V okviru svojih dejavnosti se osredotočajo med drugim na ponudbo izobraževalnih vsebin preko svoje platforme za e-učenje Akademija MojeDelo.com. Na tem portalu se nahaja bogat nabor izobraževalnih tečajev in vsebin, ki jih uporabljajo podjetja in iskalci dela. Tematike so raznovrstne in vseskozi dodajajo nove.

Ker na študiju e-poslovanja študentje spoznavate pester nabor vsebin in pripomočkov, ki bi bili zanimivi za njihov portal, vam ponujajo možnost sodelovanja pri pripravi novih izobraževalnih vsebin.


Tematike, ki so jim zanimive zaenkrat (nabor se lahko kasneje tudi širi), so Microsoft Access, Power BI, Microsoft (Office) 365 aplikacije, WordPress, Microstrategy, Paint.net, Movie Maker, Audacity, Wisdom, Google Sites, Microsoft Visio, Microsoft Project, SQL, ARIS.

Poleg tega želijo obogatiti svojo bazo vsebinskih predlog (t.i. template-ov) iz različnih področij (investicije, projektno vodenje, CRM, ocenjevanje tveganj, …; lahko tudi po poslovnih funkcijah – proizvodnja, prodaja, HR, …).


V zvezi z navedenimi tematikami in področji konkretno iščejo več študentov za pripravo vsebinskih predlog (t.i. template-ov), ter izobraževalnih tečajev za objavo na portalu. Delo so pripravljeni tudi pošteno nagraditi in sicer:

  • za pripravo predloge 150 €

  • za pripravo tečaja (do max 45 minut dolžine) 250 €


V primeru, da vam je ideja o sodelovanju všeč, in vas zanima več, vas najprej prosim, da svoj interes sporočite po e-pošti na zdenko.dezelak@um.si. S tistimi, ki se boste javili, bomo organizirali dodaten sestanek, in jih povezali s podjetjem.


Gre za zanimivo aktivnost, ki vam lahko prinese dodatne praktične izkušnje, poglobitev znanja iz pripomočkov ter neprecenljive poslovne stike ter potencial za nadaljnje sodelovanje. Upam, da to prepoznate in se odzovete vabilu.






Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page