top of page
  • saracokan1

Sprejemanje poslovnih informacijskih rešitev in digitalna transformacija v podjetjih

S ponosom sporočamo, da je izšla nova znanstvena monografija z naslovom: »Sprejemanje poslovnih informacijskih rešitev in digitalna transformacija v podjetjih«, avtorjev dr. Simone Sternad Zabukovšek in dr. Sama Bobka.

Znanstvena monografija-knjiga

Znanstvena monografija zajema tri glavna poglavja: v prvem poglavju »Difuzija informacijskih tehnologij in rešitev«, se avtorja osredotočata na bibliometrično analizo znanstvenih objav s področja sprejemanja IT/IS za digitalno transformacijo, v drugem poglavju se avtorja omejita na »Sprejemanje poslovnih informacijskih rešitev«, v tretjem poglavju znanstvene monografije skupaj s pomembnejšimi ugotovitvami, do katerih prideta avtorja na osnovi več kot desetletnega raziskovanja tega področja, je predstavljen »Model sprejemanja celovitih informacijskih rešitev«.


Tematike, ki so opisane v znanstveni monografiji vključujemo tudi v različne smerne predmete na Katedri za e-poslovanje.


Znanstveno monografijo si lahko brezplačno prenesete v digitalni (.pdf) obliki preko povezave, ki je dosegljiva na uradnem spletnem mestu Katedre za e-poslovanje.


Avtorjema iskreno čestitamo ob izidu znanstvene monografije!



Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page