top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Strokovna ekskurzija študija e-poslovanja 2023

V okviru aktivnosti, ki jih nudimo našim študentom usmeritev so tudi strokovne ekskurzije, ki so nas že popeljale po velikem delu Evrope in Slovenije (več o preteklih ekskurzijah). Cilj strokovnih ekskurzij je spoznavati delovna okolja in izkušnje uspešnih podjetij, hkrati pa gre za poglobitev stikov med študenti različnih generacij, ki pogosto ostanejo povezani tudi po koncu študija.


Veseli nas, da smo letos lahko ponovno brez omejitev načrtovali večdnevno ekskurzijo v tujino. Zaradi tega smo v decembru preverjali zanimanje za udeležbo, kjer se je izkazalo, da je zanimanja veliko. Tudi na Univerzi v Mariboru spodbujajo tovrstne dogodke, zato smo kandidirali za sofinanciranje načrtovane ekskurzije - in bili uspešni!

Z veseljem sporočamo, da letos ekskurzija bo. V 4 dneh (9. - 12. maj 2023) nas bo pot peljala v Avstrijo, Slovaško in Češko, s pestro strokovno in turistično vsebino.

Kam?

Avstrija, Slovaška, Češka

Kdaj?

9. - 12. maj 2023

Koliko stane?

184 €/udeleženca

Kako se prijavim?

Spletni obrazec (do zapolnitve mest)

Kakšen je predvideni program?

EKSKURZIJA UM EPF ŠTUDENTI 2023
.pdf
Download PDF • 174KB
Ekskurzija študija e-poslovanja 2023 je namenjena dodiplomskih in podiplomskih študentom usmeritev študija e-poslovanja (E-poslovanje (UN) in Management informatike in e-poslovanja (MAG)), ter preostalim v kolikor bodo prosta mesta. Trajanje je 4 dni / 3 nočitve, v okviru katerih nas bo pot peljala v sosednje države – Avstrijo, Slovaško in Češko. Načrtovan program je zastavljen tako, da udeležencem ponuja preplet strokovnih vsebin in turističnih vsebin s prostim časom za samostojno raziskovanje obiskanih mest.


V galeriji pa še nekaj utrinkov iz preteklih ekskurzij - verjamem, da letos naredimo nekaj novih z vami!


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.

Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

Comments


bottom of page