top of page
  • saracokan1

Vabilo na brezplačno virtualno delavnico "Uporaba rešitve Dynamics 365 Business Central"💻

Že kar nekaj časa je od tega, ko si se udeležil/-a zadnje delavnice, kajne? Se že veseliš naslednje?


📣❗️Zate imam super novico!📣❗️


Na Katedri za e-poslovanje v sodelovanju z našim partnerskim podjetjem BE-Terna d.o.o. zate pripravljamo kar 2 brezplačni napredni online delavnici:

  • · Uporaba rešitve Dynamics 365 Business Central in

  • · Uvedba CRM rešitev Dynamics 365 (več informacij o drugi delavnici čez 14 dni)

Odlična novica, kajne?? 😉Te zanima več?👇🏼


💻Vabimo te na prvo napredno delavnico s tematiko Uporaba rešitve Dynamics 365 Business Central, ki bo potekala predvidoma v decembru 2020 in januarju 2021 v obsegu 16 šolskih ur (4 x 4 šolske ure), kjer boš imel/-a priložnost spoznati način uvajanja ERP rešitve Dynamics 365 Business Central v proizvodnih podjetjih na realnem primeru. 💻


V kolikor se ti tematika zdi zanimiva, te vabimo, da izpolniš obrazec, kjer zbiramo predhodne prijave na delavnico. Ker je število mest na delavnici omejeno, ne odlašaj - klikni na sliko, pusti svoje podatke in se prijavi!👇🏼

💡💻Delavnica bo izvedena online (preko MS Teams), v angleškem jeziku s strani gostujočih strokovnjakov iz podjetja BE-Terna d.o.o.


❗️❗️Ker je delavnica napredna, je primerna za študente, ki obiskujejo, oz. so že opravili predmet Celovite informacijske rešitve -CIR (2. letnik BU) in za tiste magistrske študente Management informatike in e-poslovanja, ki so vsebine MS Dynamics NAV poslušali pri predmetu E-poslovanje (3. letnik VS).❗️❗️


💡Kaj boste pridobili? Pridobili boste praktična znanja o tem, kako se v sodobnem ERP sistemu načrtujejo in izvajajo procesi nabave, proizvodnje in prodaje, rezultati le teh pa bodo predstavljeni s pomočjo aplikacije Power BI. Ker bo poudarek delavnice na aktivnostih, ki jih izvajajo uvajalci Dynamics 365 Business Central v podjetja in ne zgolj na uporabniški rabi, vam bo to omogočalo pripravo na uspešno rabo oz. uvajanje ERP rešitve in s tem izvajanje tovrstnih projektov v praksi.


📜Po opravljeni delavnici prejmete potrdilo o opravljenem izobraževanju s strani podjetja BE-terna d.o.o,ki bo obogatil vaš življenjepis z še eno dodatno izkušnjo in kompetenco, ki vam bo pri iskanju zaposlitve prišla še kako prav.


Na spletnem mestu E-poslovanje si lahko ogledaš zgodbe naših diplomantov (Betka, Ensar, Denis, …), ki so jim dodatna usposabljanja in pridobljeni certifikati na usmeritvah E-poslovanja pomagali do zaposlitve v podjetjih.


Poveži se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Katedra za e-poslovanje

bottom of page