top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Vabilo na dogodek: Zakaj mora vsak študent ekonomije vedeti kaj pomeni kratica SAP?

V okviru aktivnosti združenja SAP University Alliances in v sodelovanju s podjetjem SAP Slovenija na Katedri za e-poslovanje organiziramo dogodek »Zakaj mora vsak študent ekonomije vedeti kaj pomeni kratica SAP?«, ki bo potekal v ponedeljek, 4. decembra 2023 ob 13.30 v predavalnici PB.

SAP

Na dogodku, bodo podrobneje predstavljene rešitve SAP in karierne priložnosti za študente povezane z rešitvami SAP. Študentom usmeritve E-poslovanje bomo podelili tudi certifikate SAP Introduction Training in the GBI Model Company.

certifikat SAP

Študenti z znanji rešitve SAP imajo prednost pri iskanju služb. Že med študijem se lahko vključijo v številne dejavnosti, tečaje in šole, ter na ta način tlakujejo začetke kariere. 💡Si vedel/-a?💡

Podjetje SAP ima največji tržni delež na področju poslovnih informacijskih rešitev na svetu. Rešitve SAP uporablja v svetovnem merilu preko 440.000 podjetij, v Sloveniji jo uporablja preko 120 slovenskih podjetij, med njimi Lek, Krka, Slovenske železnice, Telekom Slovenija, Henkel, Gorenje, BHC, Belinka, Droga Kolinska, Intereuropa, Iskratel, Mercator, Perutnina Ptuj, Luka Koper, Ljubljanske Mlekarne in druga.

Vljudno vabljeni!


E-poslovanje



Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

415 views0 comments
bottom of page