top of page
  • saracokan1

Vabilo na pripravljalni tečaj za pridobitev certifikata MOS PowerPoint 2019 💻


Veš, da je bilo prvotno ime Microsoft PowerPoint povsem drugačno❓ In da tega sploh ni izumil Microsoft❓ Klikni na sliko za več informacij in si poglej 10 najbolj zanimivih in neznanih dejstev o MS PowerPoint.

Na Katedri za e-poslovanje nadaljujemo z serijo priprav na MOS certificiranje, zato te vabimo, da se nam pridružiš na pripravah in se dobro pripraviš na opravljanje certifikata iz pripomočka Microsoft PowerPoint 2019.


Priprave bodo potekale v prihodnjem tednu, v sredo, 14. aprila 2021 z začetkom ob 16.00 uri preko MS Teams. 💻

Vse, kar moraš narediti je, da klikneš na sliko spodaj in izpolniš spletni obrazec za prijavo, do najkasneje 13.4. do 10.00 ure zjutraj, nakar te bomo dodali v skupino znotraj MS Teams, kjer bodo priprave tudi potekale.👇🏼

Na pripravah za pridobitev certifikata MOS PowerPoint 2019 bomo šli skozi tiste zahteve/ukaze, ki so predvideni za ta certifikat:

  • upravljanje predstavitev,

  • upravljanje diapozitivov,

  • vstavljanje in oblikovanje besedila, oblike in slike,

  • vstavljanje tabel, grafikonov, SmartArt oblik, 3D modelov in predstavnosti ter

  • uporaba prehodov in animacij.

📢 Več podrobnosti o vsebini izpita najdeš na spletnem mestu podjetja Certiport, ki je pooblaščeni ponudnik izpitov MOS. V kolikor te zanima kako poteka izpit pa obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje. 📢


💡 Vse informacije o nakupu in ceniku voucherjev za opravljanje certifikatov, si lahko ogledate TUKAJ.

💡 Tovrstne priprave so brezplačne za študente usmeritve E-poslovanja (UN) in študente usmeritve Management informatike in e-poslovanja (MAG) ter za študente, ki ste posamezne pripomočke spoznali pri smernih predmetih naše katedre.

💡 Pripravljani tečaji za Word osnovni, Excel osnovni in PowerPoint so brezplačni tudi za študente 1. letnika UN programa, saj smo omenjene pripomočke obravnavali pri predmetu Osnove poslovne informatike (UN).

💡 Za ostale študente EPF, ki bi se priprav želeli udeležiti, so priprave plačljive v znesku 25,00€.


💬 Izkoristi dodatna izobraževanja ter s pridobljenimi certifikati oplemeniti svoj življenjepis.


Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)?

Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje



bottom of page