top of page
  • saracokan1

Zgodba o uspešnih delavnicah E-poslovanja, dosegla tudi Microsoftovo akademsko skupnost💻📢

V mesecu marcu in maju 2021 smo na Katedri za e-poslovanje v sodelovanju s partnerskim podjetjem BE-terna izvedli 2 praktični delavnici na temo »Uvedba CRM rešitev Dynamics 365« in »Uporaba rešitve Microsoft Dynamcs 365 Business Central«, ki sta se med študenti izkazali kot izjemno uspešni.

Gostujoči strokovnjaki iz podjetja BE-terna d.o.o. so skozi dve 4-dnevni delavnici (2x16 ur), na zanimiv način in uporabne praktične naloge, predajali našim študentom e-poslovanja uporabna znanja o uvajanju ERP rešitve Dynamics 365 Business Central v proizvodna podjetja, ter kako se v sodobni ERP rešitvi načrtujejo in izvajajo procesi nabave, proizvodnje in prodaje, rezultate le teh so si ogledali v programu Power BI. Prav tako so pridobili znanja o tem, kako s pomočjo sodobnih orodij podpreti poslovne procese v podjetjih različnih panog na praktičnem primeru.


📢Vas zanima, kako so delavnice potekale, ter kaj so o delavnici povedali naši študentje?


❗️❗️Celotna zgodba obeh praktičnih delavnic, je sedaj dostopna tudi na Microsoftovi Akademski skupnosti - vabljeni k branju.❗️❗️

*Za objavo članka se zahvaljujemo Alishi Nelson, managerki za stike Microsoftove Akademske skupnosti.

»Univerza v Mariboru, ustanovljena leta 1975, je med 4 odstotki najboljših univerz na svetu. Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru se osredotoča na poučevanje na zelo specifičen način, ki podpira in spodbuja rast in uspeh svojih študentov. Profesorica, dr. Simona Sternad Zabukovšek, zadnjih 10+ let uporablja pri svojih predmetih najnovejše rešitve Microsoft Dynamics preko programa Business Applications Academic Community (BAAC). V sodelovanju z Microsoftovimi partnerji predstavlja študentom realne primere poslovnih procesov in jih nauči, kako uvesti informacijske rešitve v prakso. Zlasti en partner, BE-terna, je bil še posebej vključen v njihovo poslanstvo.« - Alisha Nelson, Communications Manager | Business Applications Academic Community Team

Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.



Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page