top of page
  • saracokan1

Zimska šola Spationomy 2.0 letos v Mariboru🧠💻

V letošnjem letu na Katedri za e-poslovanje ponovno sodelujemo v okviru mednarodnega multidisciplinarnega projekta Spationomy 2.0, v katerega se že nekaj let zapored uspešno vključujejo tudi naši študentje e-poslovanja. Več …


💻 S projektom smo pričeli v novembru, kjer smo sodelovali pri 3 blokih virtualnih učnih ur (po 3-4 šolske ure, tri tedne zaporedoma), vsako predavanje pa se je navezovalo na posamezno področje:

1. geografije in geoinformatike,

2. ekonomije, kvantitativnih metod in poslovne informatike ter

3. kako se lotiti priprave računalniške igre (gaming).


💻 Od 3.-10. novembra 2021 bo potekala »zimska šola«, ki bo letos izvedena v Mariboru na Ekonomsko-poslovni fakulteti, kjer se nam bodo pridružile še skupine študentov skupaj z njihovimi mentorji iz 4 visokošolskih organizacij: MVSO – Moravian Business College Olomouc – prijavitelj, Češka republika, Ruhr-University Bochum – partner, Nemčija, Palacky University Olomouc – partner, Češka republika in Utrecht University, Nizozemska.


💻 V sklopu zimske šole bomo predstavili svoje projekte po skupinah, nato bo sledilo pridobivanje dodatnega znanja na področju načrtovanja/izvedbe računalniške igre, večji del šole pa bo namenjen pripravi in izvedbi simulacijske igre v skupini, s katero tekmujemo proti ostalim skupinam.

Spationomy 2.0

🧠Projekt Spationomy za študente predstavlja izjemno priložnost za pridobivanje novih interdisciplinarnih znanj, novih poznanstev, utrjevanja znanja angleščine in pridobitev potrdil, kot dobrodošlo prilogo življenjepisom.


💡 Vas zanima, kakšne projekte so v okviru projekta Spationomy 2.0. ustvarili študenti v lanskem šolskem letu, ko je projekt potekal na Češkem – preberite TUKAJ.

💡 Več o projektu lahko preberete tudi na uradnem spletnem mestu.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page